Älä tule paha lahja, tule hyvä lahja. Anna lahja jonka itsekin haluaisit.

Finlaysonin yritysmyynnistä hankit lahjasi takuulla


Maailma on täynnä turhaa tavaraa, joten anna lahjaksi tuote, jolla on merkitystä. Sen lisäksi, että tuotteemme ovat kauniita ja kestäviä ovat ne myös ajattomia. Tekstiilimme suunnitellaan ja valmistetaan 200 vuoden kokemuksella.

Olemme Suomen vastuullisin tekstiilialan valmistaja, jonka myötä tuotteidemme laatu ja kestävyys on myös taattu. Myönnämme pussilakanoillemme ja pyyhkeille viiden vuoden takuun.

Iso pieni lahja

Halusitpa muistaa henkilökuntaasi tai yhteistyökumppaniasi, löydät meiltä omaan budjettiisi sopivat lahjaideat. Valikoimassamme on yli 600 tuotetta, joista löydämme parhaat ratkaisut räätälöityinä toiveidenne mukaan.

Pyyhkeitä ei tule laadusta

Reilu-pyyhkeessä reilua on kaikki: värit, laatu, materiaali, tuntuma sekä valmistusketju. Reilu-pyyhe on valmistettu sadevedellä kastellusta ja käsin poimitusta luomupuuvillasta. Reilun kaupan sertifikaatti takaa tuotteen korkean laadun sekä sen etteivät tuotteet sisällä haitallisia kemikaaleja. Tuotteen puuvilla on hankittu Reilun kaupan tuottajilta ja koko tuotantoketju on Reilun kaupan valvoma. Pyyhkeilä on lisäksi viiden vuoden takuu. Reilua eikös!


Lahjaksi hyvä omatunto ja paremmat unet

Laadukas tyyny ilahduttaa. Tiesitkö, että hyväkin tyynyt pitää vaihtaa kahden vuoden välein. Hyvät unet ovat parasta mitä voit lahjoittaa. Ja kuten odottaa saattaa, niin kyse ei ole mistä tahansa tusina-tuotteista. Päällys on ilmavan rapeaa luomupuuvillaa ja täyte kuohkeaa, kevyttä kierrätettyä polyesteria. Kuosina klassikkojen klassikko Coronna valkovalkoisena hillitysti, lähes huomaamattomasti.


Joulu sängyssä

Tänä jouluna maailmanmenoa kelpaa katsella parhaasta paikasta – omasta sängystä käsin. Anna lahjaksi sukellus luomupuuvillaisiin lakanoihin, joissa on hienoa muukin kuin ulkonäkö. Joulun parhaat lahjat ovat kauniita myös sisältä. Pussilakanoillamme on viiden vuoden takuu.

Ylellisiä spa hetkiä

Ylellisyys on termi, joka on vaikeampi määritellä kuin tunnistaa. Finlaysonin Hali -tuotteissa ylellisyys on läsnä. Laadun näkee ja kokee. Hali -tuotteet tekevät kylpyhuoneesta kylpylän ja tuovat arkeen häivähdyksen juhlaa — jotain sellaista, mitä me kaikki välillä ansaitsemme kiireiden ja rutiinien keskellä. Hali-kylpytakkimme ottaa vastaanottajansa lämpimästi vastaan, ja mitoitukset varmistavat sopivuuden reilummankin kokoisille.

Se parempi sauna

Vaikkei saunoja voi, eikä saa laittaa minkäänlaiseen arvojärjestykseen, niin Tamminiemen saunan historiallinen merkitys on ilmeinen. Todennäköisesti siellä on tehty päätöksiä, joiden ansiosta rauha ja itsenäisyys on säilynyt myös muissa saunoissa ympäri Suomen. Tamminiemi-saunatuotteet ovat kunnianosoitus saunalle ja sovintomielelle. Niiden materiaalit ovat yhtä aitoja ja puhtaita kuin me suomalaiset parhaimmillamme saunan lauteilla.

 

 

Tilaa joululahjat nyt!

 

Rekisteröidy ja kirjaudu sisään yritysmyynnin verkkokauppaamme ja pääset kätevästi tilaamaan sinulle räätälöityyn hintaan. Mikäli tarvitset apua tuotteiden valinnassa ole meihin yhteydessä: yritysmyynti@finlayson.fi.

Klikkaa tästä valmiiksi valikoituihin joululahjavinkkeihin!

Tutustu tuotteisiin

Kauniit asiat ovat kauniita myös sisältä!

Finlayson