Toivotuimmat kesälahjat kotiin

Vietämme kotona enemmän aikaa kuin koskaan ennen, joten viimeistään nyt on aika panostaa kotiin ja sitä kautta hyvinvointiin ja jaksamiseen!

Annetaan kaikkien kukkien kukkia

Uusi raikas tapa käsitellä luontoa, selkeä rakkaus Suomen kesään ja sen huolettomiin ja hidastettuihin hetkiin vakuuttivat meidät nuoren ja lahjakkaan tekstiilimuotoilija Eve Hamarin kädenjäljestä. Emmekä ihastuneet pelkästään yhteen kuosiin vaan kokonaiseen kokoelmaan upeita kukkakuoseja. Värien leikkisyys ja runsaus riisui kaikkien kyynikkojen aseet ja sai ajatukset välittömästi Suomen kesän parhaisiin hetkiin. Tarjoa henkilöstöllesi puitteet, joiden avulla nauttia kesäisiä herkkuja ulkona - tai sisällä, silloin kun kesäsade sattuu yllättämään.

Tarjoa henkilöstöllesi puitteet, joiden avulla nauttia kesäisiä herkkuja ulkona - tai sisällä, silloin kun kesäsade sattuu yllättämään!

 

Huiske pöytäliina & Armas essu
Lahjasetin arvo myymälässä 70,90 € (sis. alv)

 

Kevein mielin kotilomalle

Yksinkertaista ja käytännöllistä. Jo vuonna 1958 Aini Vaari suunnitteli kuosin, joka olisi voitu tehdä yhtä hyvin tänä päivänä. Se on niin ajaton, että oikeastaan sen voi sijoittaa mille vuosikymmenelle tahansa – ja aina se edustaa, jotain sellaista, mitä kaikki suunnittelijat haluavat edes kerran elämässään luoda.

Huoleton kotiloma alkaa valitsemalla kodintekstiilit vastuullisista ja laadukkaista materiaaleista, jotka kestävät aikaa. Tämä on sitä arjen luksusta, jonka äärellä myös mieli lepää.


 

Coronna patakinnas & Coronna patalaput
Lahjasetin arvo myymälässä 23,90 € (sis. alv)

 

Vastuullisuuden voi melkein maistaa

Reilussa on muutakin reilua kuin värit. Tarkemmin sanottuna siinä on lähes kaikki reilua: värit, laatu ja valmistusketju. Ja sekin mikä ei ole reilua, on nyt luomua, sillä pyyhkeet on valmistettu vain ja ainoastaan sadevedellä kastellusta, käsin poimitusta luonnonmukaisesti viljellystä puuvillasta.

Tässä käytännönläheisessä lahjassa yhdistyvät pehmeät Reilu käsipyyhkeet sekä näppärä Coronna toilettilaukku. Täydellinen paketti kesän reissuille! Kysy lisää myös Reilun muista värivaihtoehdoista, saatavilla myös kylpypyyhkeet!

 

Reilu käsipyyhe (2 kpl) & Coronna toilettilaukku
Lahjasetin arvo myymälässä 48,85 € (sis. alv)

Tutustu tuotteisiin

Kauniit asiat ovat kauniita myös sisältä!

Finlayson