Kuusi syytä valita Finlayson

Syitä on useita, mutta tässäpä niistä kuusi. 

1  Kauneus

Me Finlaysonilla rakastamme tehdä kauniita asioita, mutta meille kauneus ei ole vain se mikä näkyy ulospäin. Me uskomme, että aidosti kauniit asiat ovat kauniita myös sisältä.

2  Laatu

Finlayson on tunnettu laadukkaista, ekologisista ja kestävistä tuotteista, emme suotta ole yli 200-vuotias yritys - pitkä taipaleemme on vaatinut myös kestävyyttä.

3 Vastuullisuus

Olemme sisustuskategorian vastuullisin toimija Suomessa (Sustainable
Brand Index 2021) ja tavoitteenamme on olla toimialan läpinäkyvin yritys. Me kerromme avoimesti valmistustehtaamme sekä pyrimme avaamaan jokaisen tuotteen tuotantoketjun aina puuvillapelloilta tuotteeksi asti. Lue lisää tästä

4  Arvot

Meillä jokainen tuote ilmentää arvojamme vastuullisuudesta, rohkeudesta ja uteliaisuudesta. Antaessasi Finlaysonia lahjaksi, tuet yrityksenne arvomielikuvaa. 

 

5 Suomalaista designia

Olemme iso osa jokaisen suomalaisen kotia ja arkea, olemmehan käytännössä kankaistaneet Suomen. Sen lisäksi, että tuotteemme on suunniteltu Suomessa, työllistämme Suomessa satoja ammattilaisia.

6  Käytännöllisyys

Maailma on täynnä turhaa tavaraa, joten anna lahjaksi tuote, jolla on oikeasti merkitystä. Sen lisäksi, että tuotteemme ovat kauniita ja kestäviä ovat ne myös ajattomia. Vanhoille tekstiileille voit antaa uuden elämän palauttamalla ne Finlayson myymälään.

Tutustu tuotteisiin

Kauniit asiat ovat kauniita myös sisältä!

Finlayson