Jälleenmyyjille

Jälleenmyyjänä tuot lisäarvoa asiakkaillesi ottaessasi valikoimiisi suomalaisten rakastetuimmat kodintekstiilit. Valikoimissamme on satoja toinen toistaan kauniimpia tuotteita, joista voit poimia juuri sinun asiakkaillesi parhaimmat kokonaisuudet. Verkkokaupan kautta tilaaminen sekä täydentäminen on helppoa ja nopeaa. Näet ajankohtaiset valikoimat, saldot sekä jälleenmyyntiin räätälöidyt hinnat ja tilaamaan pystyt vuorokauden ympäri. Mikäli kaipaat apua valikoiman suunnitteluun, ota meihin yhteyttä: yritysmyynti@finlayson.fi.

Arvomme; vastuullisuus, rohkeus ja uteliaisuus ovat keskeinen osa toimintaamme. Olemme sisustuskategorian vastuullisin toimija Suomessa (Sustainable Brand Index 2021) ja tavoitteenamme on olla toimialan läpinäkyvin yritys. Olemme varmoja tuotteidemme laadukkuudesta, minkä johdosta uskallammekin ainoana tarjota pussilakanoille, tyynyliinoille sekä froteepyyhkeillemme huiman viiden vuoden takuun.

Jälleenmyyjä - toimi siis näin:

1. Rekisteröidy - saat vahvistuksen nopeasti kun tunnuksesi on käsitelty
2. Kirjaudu sisään tunnuksillasi
3. Tilaa rakastetuimmat kodintekstiilit nopealla toimituksella sinulle räätälöityyn hintaan ja tarjoa asiakkaillesi vain parasta!

 

Kaipaatko jotain eksklusiivista?

Tuotantominimien täyttyessä, voimme yhdessä suunnitella ja toteuttaa teille oman eksklusiivisen tuotteen omalla kuosilla. Kysy lisää niin suunnitellaan yhdessä teille jotakin ainutlaatuista!

yritysmyynti@mannagroup.fi

 

Klikkaa tästä rekisteröitymiseen!

Tutustu tuotteisiin

Kauniit asiat ovat kauniita myös sisältä!

Finlayson