Ravintola- ja majoitusala

Etsitkö laadukkaita, kauniita kodintekstiilejä majoitus- tai ravintolapuolelle? Laadukkaat kodintekstiilimme eivät ole vain ilo silmälle vaan ne myös kestävät aikaa ja käyttöä. Olemme varmoja tuotteidemme laadukkuudesta, minkä johdosta uskallammekin ainoana tarjota pussilakanoille, tyynyliinoille sekä froteepyyhkeillemme huiman viiden vuoden takuun normaalissa käytössä. Huomioithan kuitenkin, että tuotteitamme ei ole virallisesti suunniteltu ammattikäyttöön, eikä niitä ole testattu kestämään laitospesua eivätkä ne sisällä paloturvallisuusluokituksia.

Erottaudu kauniilla kattauksilla sekä tyylikkäillä tai rohkeilla sisustuksilla, juuri sellaisilla kuin sinä haluat. Satojen toinen toistaan kauniimpien kuosiemme joukosta löydät varmasti sinulle ja asiakkaillesi sopivimmat tuotteet. Arvomme; vastuullisuus, rohkeus ja uteliaisuus ovat keskeinen osa toimintaamme. Olemme sisustuskategorian vastuullisin toimija Suomessa (Sustainable Brand Index 2021) ja tavoitteenamme on olla toimialanläpinäkyvin yritys.

 

Toimi siis näin:

1. Rekisteröidy - saat vahvistuksen kun tunnuksesi on käsitelty
2. Kirjaudu sisään tunnuksillasi
3. Tilaa rakastetuimmat kodintekstiilit nopealla toimituksella ja hurmaa itsesi ja asiakkaasi!

 

Klikkaa tästä rekisteröitymiseen!

 

 

 

Kaipaatko jotain eksklusiivista?

Tuotantominimien täyttyessä, voimme yhdessä suunnitella ja toteuttaa teille oman eksklusiivisen tuotteen omalla kuosilla. Kysy lisää niin suunnitellaan yhdessä teille jotakin ainutlaatuista!

yritysmyynti@mannagroup.fi

Tutustu tuotteisiin

Kauniit asiat ovat kauniita myös sisältä!

Finlayson