Lahjat asiakkaille ja henkilöstölle

Etsitkö lahjaa, joka on laadukas, vastuullinen, kotimaista designia sekä samanaikaisesti toivottu, kaunis ja käytännöllinen? Meiltä saat tämän kaiken yhdessä paketissa. Verkkokaupastamme tilaaminen on helppoa ja nopeaa ja näet kätevästi sinulle räätälöidyt hinnat perustuen annettavien lahjojen määrään. Mitä enemmän tilaat, sen enemmän säästät. Verkkokaupastamme pystyy tällä hetkellä tilaamaan vain heti-toimituksiin, joten olethan yhteydessä mikäli haluat myöhemmän toimituksen tai mikäli tarvitsemaasi määrää ei ole verkkokaupasta saatavilla niin autamme sinua ja katsotaan yhdessä juuri teille paras kokonaisuus: yritysmyynti@finlayson.fi.


Arvomme; vastuullisuus, rohkeus ja uteliaisuus ovat keskeinen osa toimintaamme. Olemme sisustuskategorian vastuullisin toimija Suomessa (Sustainable Brand Index 2021) ja tavoitteenamme on olla toimialan läpinäkyvin yritys. Olemme varmoja tuotteidemme laadukkuudesta, minkä johdosta uskallammekin ainoana tarjota pussilakanoille, tyynyliinoille sekä froteepyyhkeillemme huiman viiden vuoden takuun.

 

Toimi siis näin:

1. Rekisteröidy - saat vahvistuksen kun tunnuksesi on käsitelty
2. Kirjaudu sisään tunnuksillasi
3. Tilaa jokaisen rakastetuimmat ja toivotuimmat lahjat nopealla toimituksella!

 

Klikkaa tästä rekisteröitymiseen

 

 

 

Kaipaatko jotain eksklusiivista?

Tuotantominimien täyttyessä, voimme yhdessä suunnitella ja toteuttaa teille oman eksklusiivisen tuotteen omalla kuosilla. Kysy lisää niin suunnitellaan yhdessä teille jotakin ainutlaatuista!

yritysmyynti@mannagroup.fi

Tutustu tuotteisiin

Kauniit asiat ovat kauniita myös sisältä!

Finlayson